NuPS.MY






Mood: BollyWood pula :P
Thursday, February 09, 2012 0Reaction
Hello pembaca blog S♡KGeneration  sihat tak hari ini? Sihat, Alhamdullilah Tak berapa nak sihat, cari Panadol sekarang okay hari ini bukan hari ini lah semalam mood saya bollywood tak tahu kenapa maybe TV3 tayang cerita hindutan dulu dulu tu yang mood bollywood ini.. Kalau cerita Hindustan sekarang agak kurang la bukan nak mengutuk tapi rasanya rating "Panggung Sabtu" menurun bila tayang cerita cerita baru kalau tak kenapa TV3 tayang cerita lamakan?  Sekarang ini pun tengah dengar lagu Hindustan memang mood Hindustan la Siti Khadijah ini :)




Ini antara movie yang kita suka yang lain ada tapi banyak la nak post gambar ahaha Sabtu ini Kuch Kuch Ho Tahai filem itu pun saya suka ~ Ehh tah ape ape lah minah ini? Alahai korang macam tak minat pula Hindustan kalau tak kamu pun ibu bapa korang series mesti minat.. Tak pernah tengok Hindustan? Korang kena tengok 'Panggung Sabtu' esok tahu! TV3 boleh tayang balik tak movie Mujhse Dosti Karoge ahaha macam la TV3 baca blog aq~ ngee



Grab Yours Now !




. Newer Post



track web hit