NuPS.MY






Kisah MV dan Novel
Friday, January 20, 2012 0Reaction
 
First saya nak bercerita mengenai T-Ara band Korea yang tengah naik nama mereka..Kata band mesti ada lagu kan.. Sebenarnya Siti minat dengar lagu T-Ara yang bertajuk Roly Poly..Asyik dengar lagu mereka teringin la nak tengok Music Video mereka kan...Okay semalam lepas offline facebook semalam buka Youtube search T-Ara Roly Poly.. Okay dah jumpa Music video ok klik video itu.. Waktu tengok video itu agak terperanjat juga dengan duration video ity..Berapa minit nak tahu... 12.32..Huh! Belum pernah saya tengok video sepanjang itu..Sebelum ini pernah tengok video B2ST lagu Beautiful duration agak lama juga 7.15 yang tu pun agak lama rupanya ada lagi lama ! Huh tue bukan Music video dah itu jadi Story Video ~ Nasib baik Music Video mereka seronok~ ha4





Nampak tak novel dekat atas tue? Nampak kan.. Pernah baca..Mesti pernah kan entah entah dah habis pun baca..Okay Siti baca novel ini dapat daripada adeq sebab hari itu adeq dapat gift dekat kawan dorm asrama dia..Okay kata nak try baca..Bukunya taklah setebal novel Harry Potter tapi entah nama pun dah habis sekolah malas saya nak mebaca ha3.. Masuk hari ketiga tak habi habis juga cerita dia..Baca novel ini pun sebelum masuk tidur..Sebab tidur pun pukul 2/3 pagi baca lah sekejap ...Sambil baca dengar radio yang itu seronok..Huh! Novel dia terbaik ~Novel Impiana Finale by Ain Maisarah

p/s:Hari ini Cik Siti dapat Lesen L..Ha3 'L' baru... belum 'P' hi3




Grab Yours Now !




. Newer Post



track web hit