NuPS.MY






HaengBok :)
Wednesday, January 18, 2012 0Reaction
Fell a lit bit happy today cause Someone had cheered me up my Mood...



happiness2_u_14
 And a good morning to you! Have a fantastic day today! Remember how awesome you are!

Okay semalam agak Stress Juga la semua perkataan keluar aja dari mulut tapi bukan pertaan yang mengarut iya :).. Stress kenapa? Biar saya sahaja yang tahu lagipun orang kata memendam tak baik bukan nasib baim ada Kakak saya dan kawan saya ...Terima Kasih  ..Bukan itu sahaja tengok juga video-video lucu dari kumpulan

2PM
Memang kelakar tengok gelagat mereka semua.. bukan sahaja kelakar tapi HOT .. Kumpulan ini memang terbaik tapi sayang Jaebum dah pergi...Antara ahli 2PM dia yang paling kelakar...Terima Kasih 2PM

SNSD
Tengok cerita Realiti mereka dengan anak-anak murid mereka memang kelakar.. Pergi Karaoke untuk sambutan New Year buat aktiviti bersama -sama ..Cemburu sangat haha..Terima Kasih juga SNSD tak sangka mereka nie pon gila-gila terutama SooYoung HyoYeon dan YuRi ..Ini cuts Karaoke mereka tengok tengok lah..ha3


Sekarang macam nak keluar menjerit "SAYA DAH LEGA"haha over pula Siti Khadijah.

p/s: Baru buat account Youtube guna Google first time comment saya dapat highest vote ha3
________________________________________________________________________


Seohyun thank you for being Seonghwan mentor for a while Sunny must be happy `



Grab Yours Now !




. Newer Post



track web hit