NuPS.MY






December 15
Wednesday, December 14, 2011 0Reaction
   
Pagi: Saya dan Izzati sampai awal ikut mak ayah saya sebab itu awal dalam pukul 8 kami sudah sampai tapi ada yang lebih lambat..Syafiqah Dee Azim Shahrul Wan Ali Hanif  Hilmy sampai pukul 9.Bertolak dari KTM lebih kurang 9.45 kami semua naik berasingan lelaki-lelaki perempuan perempuan.Okay samapai Midvalley kami turun ingat Midvalley rupanya KL Central nasib baik kami masuk balik kelakar betul.Okay yang ini baru betul Midvalley turun kami kena tahan dengan sekumpulan kaum Cina yang menyuruh kami membeli barang mereka dengan harga yang tinggi dengan alasan sebagai sokongna untuk Kelab mereka ?Masuk Midvalley terhidu bau RotiBoy harumnya!Okay pergi tingkat 3 nak tengok Wayang beratur punya beratur akhirnya tidak jadi tengok!Okay pergi makan dahulu pukul 12 Pizza/McD/Domino's..Domino's menjadi pilihan sebab ada kupon voucher daripada Domino's..Sedap sangat tempat 4 Pizza Regular 1 large yang berharga semuanya RM 138(lepas ditolak kira dengan voucher) Terperanajat tapi tak apa sebab kongsi duit..

  
Tengah hari:Okay perut kenyang nak pergi mana?Tengok Wayang/Shopping/Bowling. Akhirnya pergi main Bowling.Pergi tempat Bowling macam Disko Gelap dan Bunyi bising(wajib).Ramai orang jadi Dee dan Syiqa pergi butik F.O.S nak beli pakaian sekejap.Saya dan Izzati pergi Jalan-jalan sekejap cari barang pergi Mega Kidz dan Secret Recipe sementara menuggu Tempat Bowling reda..Lepas habis Shopping saya dengan Izzati balik semula tempat Bowling ingat semua dekat sana rupanya ada dalam Arcade main game..Mula-mula tengok sahaja akhirnya atas bantuan Ali dan Hanif kami beli coin dan main beberapa game.Seronok betul main game kereta(latihan pandu kereta) dan bola keranjang..

    
Petang:"Hello korang dekat mana" "Kiteorang dekat Butik F.O.S." "Okay kejap lagi kiteorang sampai". Pergi Butik F.O.S dengan Izzati jumpa diorang semua sebab bila keluar dari Arcade semua hilang pergi cara peta okay F.O.S aras dua.Cari cari punya cari hujung Midvalley betul butik F.O.S itu.Sampai masuk butik itu mana diorang nie? tut..tut.."Hello..ahh korang dekat mana kiteorang dekat F.O.S dah" "La kiteorang kat tempat bowling,cepatlah" Panas die Tuhan sahaja yang tahu sabar Khadijah cari lif tak larat berjalan.Sampai bowling "bayar...bayar.." 6 daripada sepuluh sahaja yang bermain.Seronok betul.Lama tak main dapat score okay la! Khadijah strike? bukan saya tapi Azim yang buat lontaran..Terima Kasih yang lain strike memang diorang buat..Terbaik! Seronok sangat no.4 okay la~

Balik:Mana jalan balik pergi KTM.."sini la ahh" Hilmy kata saja nak bagi kami semua pulang lambat sudahlah hujan risau tiba-tiba banjir tak boleh balik sudah! Akhirnya saya Wan Izzati jalan dulu tinggal diorang dekat belakang maaf lah kaki saya sakit pakai high heels...Dalam fikiran nak cepat sampai KTM.Nasib  baik ada Wan diorang conduct kami berdua...Okay sampai KTM."Mana diorang series ke tak nak balik" "Biarlah korang tahu kan nak balik? tahukan bila nak keluar?" kata Wan "tahulah stesen Rawang kan stesen terakhir" kata saya.."emm..betul2". Sekali pusing nampak diorang "Ingat tak nak balik tadi" haha.Nasib baik KTM sampai on time! tak letih sangat nak berdiri~

      
Kesimpulan: Seronok Penat semua ada(ayat karangan). Keluar dengan members siapa kata tak seronok? Penat ada aku kisah? Balik nasib baik ayah ambil dekat stesen KTM jimat duit..Yang lain naik Bas..Seronok tak? Dengar cerita Syiqa buat hal..haha Lain kali Hangout lagi iya kawan~




Grab Yours Now !




. Newer Post



track web hit