NuPS.MY






Show Time
Friday, May 27, 2011 0Reaction
      

Krringgggg!!! WHAT TIME IS IT??School Holiday Started..yes What should I do Study,Dancing,Holiday,Shopping ahhh it's movie time...time for a revenge..haha balas dendan diseabkan tidak dapat tengok semua cderita yang saya nak tengok dsebabkan SCHOOL...ahhh finnaly Holiday for me you and all...hahha not all lah...Mimi and Estty searching for a Beastly movie ..dah dapat dah nak d/w masuk aje lakonan Vanesaa dengan Alex...Seronok Hari itu tak dapat tengok my daddy tak kasi keluar..huk2 Luckily Internet ade d/w masuk aje....Sucker Punch pun nak tengok hari itu tapi masa tu tengah musim sekolah baru habis cuti bulan 3 die keluar memang tak lepas la nak pergi tengok....Tak pe d/w masuk aje....Selain itu dram2 drama movie korea dari pemitaung saya haha Aliaa dalam hard disk die..Movie movie jugak kerja sekolah cikgi dah bagi siap2...Buat Estty or you will die on SPM day haha..


Grab Yours Now !




. Newer Post



track web hit