NuPS.MY






Beautiful GirlS
Saturday, May 14, 2011 0Reaction
  
Beautiful Girls all over the world...all girls in this world are beuatiful,,,Tapi hari ni ESTTY nak bercerita fasal dua perempuan yang secantik ESSTY[tangan atas bahu]...Siapa gadis itu..ahhh nampak tidak gambar diatas itu....yang Rambut Perang bersinar itu mesti korang dah kenal bukan...tak kenal...[katak bawah tempurung punya budak]...Baiklah tanpa melengakan masa lagi saya memperkenalkan Cik Sunny dari kumpulan SNSD[kanan] dan Cik Jesseca Liu[kiri]...Tapi hari ini saya nak bercerita fasal cik belah kiri kita Cik Jesseca...Kalau koma nak tengok gamba dia lebih lanjut lebih terkini lebih jelita lebih sensasi....Koma tengoklah cerita 'New Beginnings' dekat ntv7 jam 6.00 petang setiap hari kecuali hari sabtu dan ahad...Moh kita ramai2 tengok kecantikan Cik Jesseca....Tak boleh tengok tv mama tak kasi..apa kesah internet ann ade....search sahaja dekat Youtube 'New Beginnings'...Sebenarnya dah lama dah kenal dengan Cik Jesseca kita ini melalui Televisyen la...Tapi dah lama eden ini tak nampak Cik Jesseca kita berlakon kali terakhir cerita Kinship masa eden ting.3 hampir setahun la juga hilang[tak sampai pun] nampak die buat comeback dengan drama lakonanya yang diberi tajuk 'The Dream Catchers' dan 'Baby Bonus'....masa eden ting 4...buat balik comeback dengan drama 'New Beginnings' dan filem tak ingat cerita die..semakin jelita eden tengok die...Ohh Jesseca Liu artsi Singapore walaupun lahir dekat Malaysia.....ahhh iy0lah moh la kita tengok ramai2 ajak teman2 pakcik makcik mama baba jiran2 nenek datuk...

p/s:to Mimi Asmida,Fairuza Hanan dan Syafiqah Idris masih ingatkah perbualan kita pukul 3pagi~ sungguh kelakar aq borak dengan korang waktu malam itu...adeh~


Grab Yours Now !




. Newer Post



track web hit